13 September 2011

Segmen lucky draw #2 bersama Fareha Rahmat DITUTUP

Salam, alhamdulillah masa dah time maka dengan ini secara rasminya segmen lucky draw #2 ini DITUTUP!!. Terima kasih kepada semua yang join, tak sangka dapat juga sambutan yang begitu menggalakkan. Kali ini bersyaratkan gambar happening, puas aku belek satu-satu. Sangat ceria la all the supporter ini.


Macam yang dijanjikan pemenang hanya seorang, dan hari ini mamanglah rezeki dia. Jadi diharap kepada yang tidak bertuah hari ini jangan pernah putus asa ok. Walau bagaimana pun ada saguhati untuk semua peserta, aku akan siarkan link kamu semua dalam entry khas ini sebagai tanda saguhati bagi mempromosikan blog korang. Setuju?.


Sebelum tu aku umumkan pemenangnya, tahniah kepada ZAII KULIM. Gambar yang beliau pertaruhkan adalah seperti dibawah, boleh klik gambar dia untuk terus ke blognya ok. Puan blog bolehlah kiranya meng 'contact saya segera ye untuk hadiahnya.



Ada seorang peserta tu hantar gambar ini, aduhai nak gelak aku punya kelakar. Kamu memang beranilah berdiri bawah bear tu.





Peserta yang turut serta:



http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-kak-fareha.html


http://sufiana1992.blogspot.com/2011/13/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://lalabiela.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://enazblog.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://zaiikulim.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://anginhujan.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://gengggkapak.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html


http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

5 org pengomen

September 13, 2011 at 12:18 PM

Assalamualaikum, tahniah kepada pemenang tersebut..:)

September 13, 2011 at 2:09 PM

aiyoooo.. awat letak gambar akak dalam entri ni (kalau menang je boleh letak...hehe). Tu hanya khas buat fareha...:)

Tahniah buat Zai, bukan rezekiku di sini.

September 13, 2011 at 2:50 PM

tahniah kepada pemenang:)hehe~~

September 13, 2011 at 6:06 PM

He..he...syukur menang....

ok zai dah email kat

fareharahmat@gmail.com

September 14, 2011 at 8:21 AM

zaikulim: sy tak dpt pun emel zai... :(

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...