19 September 2011

Promosi: Make Over by Fareha Rahmat

Salam semua, selamat pagi. Hari ini aku nak buat promotion tentang make overlah. Tangan dah gatal nak make up orang ni. Jadual pun tak full macam orang lain, so ada sesiapa yang ingin mencuba? Tak mahal pun hanya RM50, insyaAllah aku buat yang terbaik seperti permintaan. Kalau ada yang berminat bolehlah kiranya contact akak di 019-3944695.

Photobucket

2 org pengomen

September 19, 2011 at 10:16 PM

kat melaka takde ek,,huhu

September 19, 2011 at 11:02 PM

makover kat melaka tak buat la yg, tp mekap tunang/nikah/sanding amik hikhik

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...