10 September 2011

Pre-Wedding Photoshoot [Sara] - 10.9.2011

Salam, baru boleh update huhu, tadi pergi beraya la. ok make up ni dibuat khas untuk customer bernama Sara. Dia nak make up untuk pre-wedding photoshootnya. Bermula seawal 7 pagi aku kerah tangan untuk make up sara ni. First time job pepagi buta. Pengikut sara sampai tertidur kat ruang tamu ahaks, siannya..tak sempat nak buat sarapan lagipun sara nak cepat pergi shoot kan.




Ok, aku mengenakan warna purple black dan agak tebal, supaya nanti bila shoot gambar jelas dan kesan make up nampak. Sara pun suka alhamdulillah, nanti nak kawen boleh lah lagi huhuhu. Insyaallah kalau encik suami mengizinkan pergi ke kuantan. Oh ya sara juga seorang blogger, ni link dia SARA. Klik tau jangan tak klik. oklah jom tatap gambar yang di snap oleh Pyka Rahmat, jurukamera setia aku hahaha. tq adik.

8 org pengomen

September 10, 2011 at 9:20 PM

heeeee, magic hand :)

September 11, 2011 at 1:30 AM

cantiklah!!

September 12, 2011 at 9:17 AM

asyikin & Cik Kamoo : tq dear :D

September 12, 2011 at 10:51 AM

ni sis pkai foundation n bedak no brapa?

September 12, 2011 at 10:53 AM

aein, akak pakai naturactor 151, pixy topical beige :)

September 12, 2011 at 1:18 PM

comel....nk tnya hidung tu shading pakai apa???

September 14, 2011 at 12:51 AM

thank you my dear fareha. sara masih belom sempat nk review pasal photoshoot tempoh hari. nantikan saja ya. XOXO~!!! btw, i really love ur touch. :)

September 14, 2011 at 9:43 AM

pinky : shading hidung pakai shading manli pallete, atau boleh pakai maycheer pallete pun cantik juga

sara: tq dear, heppinyer bila sara suka

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...