09 September 2011

Make Up lagi, contoh make up nikah

Salam semua, huhuhu mata dah ngantuk tapi still nak update gak. Terbaru dan baru je selesai tenyeh muka adik. Esok sebenarnya ada job untuk pre-wedding photoshoot. Aku ni memang ketar sikit bila nak start mekap jadinya kena warming up malam ni. Percaya atau tidak esok job kena start pukul 6 pagi ye, customer mahu shoot jauh so kena mula awal.

Ok ini contoh mekap untuk nikah/pre-wedding photoshoot yang akan aku buat esok. ok tak suprise tapi takpelah lain muka lainlah hasilnya kan huhuhu. Mata dah kuyu, kena tidur sekarang sebab esok kena bangun awal. Doakan aku boleh bangun secepat nak bersahur ye kawan-kawan. Jika berminat untuk menggunakan service make up aku ni untuk sebarang majlis boleh contact direct ok. Selamat malam, jumpa entry esok insyaAllah.











3 org pengomen

September 10, 2011 at 1:10 AM

Nampak lain =)

LIKE !

September 10, 2011 at 3:06 PM

cun la muka ur sister after di make-up oleh kk sendiri..hehe.

September 12, 2011 at 9:16 AM

syuha & fifiey : tq dear :D

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...