28 September 2011

Part of the Eye | Basic eye makeup

Salam, kesinambungan dari wordless tadi, aku terjumpa gambar ini yang sememangnya sangat berguna untuk semua. Sila fikirkan dimananakah letaknya kawasan mata yang harus diwarnakan dengan betul. Ini adalah gambar yang aku search dari google ok. Klik gambar untuk lebih besar, tak reti-reti huhuhuhu.


Selepas menelek dan mengaplikasikan apa yang diperkatakan seperti di atas, maka bila dicuba dan terus mencuba jadilah seperti gambar dibawah ini. Juga di search dari google. Ada cadangan tak untuk aku try makeup warna apa pula kat mata ni. Aku sejak azali memang sukakan warna yang lembut, tak pernah lagi cuba warna garang. Ada cadangan?.


1 org pengomen

September 28, 2011 at 12:41 PM

try kuning + gold + brown
ramai x berani try warna kuning rite? -agak jer...

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...