24 August 2011

Wordless lah sangat kan :D

Salam, ok gambar dari sudut yang sama cumanya takda brush di tangan huhu. Apakah motifnya? takda motif pun saja nak tepek gambar sendiri, sebab suka bila gambar di snap dari tepi, nampak i kurus u hahahahaha.


Ok dijemput semua untuk turut serta dalam Pencarian Follower Aidilfitri Bertuah ya. Sila klik banner pada sticky post di atas untuk tahu syarat-syaratnya ok. Cetek idea pula bila nak raya ni. Service mekap aku minggu ni masih berjalan hingga jumaat. Bermula hari sabtu hingga seminggu dibekukan seketika ya seperti yang diberitahu semalam.


Ok konon macam wordless wednesday tapi hampeh tak jadi banyak pula yang ditaip huhuhu.okbai.


Photobucket

1 org pengomen

August 24, 2011 at 2:57 PM

kalau gambar snap dari angle tepi muka nampak sweet kan? :D

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...