11 August 2011

Siapakah sumber inspirasi make up aku?

Salam, ok entry hari ini. Terlajak tidur sebab tu baru nak post huhu. Ok hanya entry pendek jangan risau aku takkan melalut panjang. Hanya nak share, ini salah seorang sumber inspirasi make up aku.


Namanya Michelle Phan, mungkin ada yang pernah dengar mungkin juga tidak. Dia bukan kerakyatan malaysia ya huhuhu. First time aku kenal dia adalah melalui you tube. Masa aku diberitahu tu dia memang dah famous ooo. First video dia yang aku tengok terus berkenan.


Make up simple dan sangat cantik. Kalau korang nak cuba sendiri boleh tengok kat you tube, taip je nama dia, macam-macam video make up dia yang akan keluar. Cubalah sendiri ok. Kat sini aku tepek sekali gambar make up michelle phan yang paling aku suka. Make up yang ringkas tepai wowww!.





ok kat bawah ini juga gambar make up paling aku suka follow. Untuk customer yang telah membooking aku huhuhuh ecehhhh, nanti aku tepek macam ni ya. Sesuai sangat untuk berdating dan shoot gambar tau. Eh terbuka rahsia pulak, cerita itu kita letak selepas kejadian ek.






Perkhidmatan solekan : 019-3944695 (Fareha)

6 org pengomen

August 11, 2011 at 11:10 AM

michelle phan..eka suka dia kak..dia mekap barbie mak ai..cantik betul..seploh kali tengok..muehehehe

snow white,sailormoon..semua cantik

August 11, 2011 at 1:56 PM

michelle phan..nice one..gee suka tengok style die make up..

August 11, 2011 at 2:50 PM

bestbnye pandai kaler2 muka kan

August 11, 2011 at 8:54 PM

cik eka: mmg terbaikkan dia make up :)

gee: fareha pun :*

eryati : nak dimekapkan? roger2 fareha ek huhuhu

August 11, 2011 at 9:34 PM

mello pun suka video dia pernah cuba kat rumah tuto yang dia tunjuk kat video :D

August 11, 2011 at 10:18 PM

a ah simple sgt..tengok main cecalit jer dah cantik..
tapikan...kalau eka buat..habesss..cecomot..muahahahaha

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...