13 August 2011

Purple pilihan persandingan

Salam, ok tajuk je gempak. Takda sesiapa pun bersanding huhuhu. Hanya nak tunjuk contoh make up sanding yang menggunakan tema purple atau ungu. Hanya contoh ye, untuk jadi modal buat entry hari ini. ok itu aje, sekali lagi entry auto publish. Pesanan Fareha Rahmat yang sedang nyenyak tidur, mekap untuk sanding hanya RM250 di farehazone. Murahkan? :D.





5 org pengomen

August 13, 2011 at 11:13 PM

suka ni!

August 13, 2011 at 11:14 PM

nice la purple..anyway..gee nak tanya kak fareha about "silky girl Hi-Definition Gel Eyeliner pen(01- intense black)"..gee baru je cuba...but macam x proper sgt lah bila pakai...ada tips tak?

August 15, 2011 at 7:41 AM

pyka rahmat: me also :)

gee: ok cara pakai gel/liquid eyeliner, dari tengah ke luar dan dari dalam ke tgh :)

August 15, 2011 at 1:24 PM

kalo fiefi kawen bleh lah ni dapat khidmat solekan dari akak ye, hihi

August 15, 2011 at 1:33 PM

boleh adik :D,bgtau je bila

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...