25 August 2011

Pre-Photoshoot Family Make Up - Kak Mona [24.8.2011]

Salam semua selamat petang, masih berpuasa ye? alhamdulillah. Ok hari ni nak kongsi cerita yang berlaku semalam. Terima kasih kak mona kerana percaya dan sudi menggunakan service mekap saya ya :). Ok entry ini hanya gambar pre-photoshoot, nanti dah dapat yang close up punya aku akan update ok kengkawan.


Mekap : Family Photoshoot Raya


Tarikh : 24.8.2011


Lokasi Mekap : Presint 11, Putrajaya


Special Thanks : Kak Mona


Photobucket



Photobucket


Untuk service mekap bermula seminggu selepas raya, boleh hubungi 019-3944695 (Fareha)

2 org pengomen

August 25, 2011 at 3:57 PM

wahh raya pulun la akak mekap the whole famili kan..gojes gitu~ hihi~

slmt hari raya kak! ^__^

August 25, 2011 at 4:08 PM

huhuhu, dah da org sudi guna ervice mekap akak ni dik, sambar je la huhuhu, selamat hari raya juga :)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...