04 August 2011

Make Up Nikah - nipis aje

Salam, selamat pagi, anda masih berpuasa? bagus alhamdulillah... ok dah lama aku tak post entry pasal make up kan. Ok ini gambar fresh dari laptop, malam tadi punya kerja. Tengah boring menunggu mata mengantuk, tangan pun dah gatai nak menenyeh muka tetapi malangnya tiada model.

Jadi haruslah aku yang menjadi model itu ya ahaks. Peringatan sekali lagi, gambar di ambil tanpa kecanggihan kamera, hanya pakai handphone kuno dan webcam sahaja. Kesiankan..tapi nak buat macam mana. Lepas ini target mahu beli itu DSLR la pulok, geleng kepala la encik suami ha ha ha.

Ok make up ini adalah make up untuk pernikahan, walau bagaimanapun ianya adalah solekan nipis dan tanpa bulu mata. Ada orang tak suka tebal-tebal macam opera cina kan, so ini khas untuk anda. Pilihan warna adalah pink/merah jambu, sebab apa pink? sebab itu adalah warna kegemaran aku tettt ok taklah kan nikah semua warna suci-suci je, pink salah satu warna yang sesuai juga :).


Sila klik gambar kalau nak tengok lebih jelas :)
Gambar dari hp kuno :P





Gambar dari Webcam




Berminat? sms/call 019-3944695 (fareha)

6 org pengomen

August 4, 2011 at 8:50 AM

lain nau mukanya..=)

August 4, 2011 at 9:24 AM

hai..i'm coming! follow u juga.
terima kasih yer sbb sudi singgah n follow blog bdk baru ni...:)

waaaaah..u pandai make up rupanye...ok.x pe...one fine day i mesti cari u..akan gunakan khidmat tgn u.nice to meet u..salam perkenalan=D

**u kan yg make up yuyu hr tu?

August 4, 2011 at 9:52 AM

simple..mmg sesuai utk nikah. sy dulu kena mekap mcm opera...tu yg tak suka tayang gmbr nikah

nasib baik time sanding cantik betul solekan bapuk tu...hihi

August 4, 2011 at 10:08 AM

simple tapi cantik

August 4, 2011 at 10:38 AM

ujang9897: lain la tiruan huhuhu

cahaya inspirasi : ok dear...menanti panggilan solekanmu huhu, ya sy yang mekap yuyu aritu ;)

aku ibu muda: :)

isteri encek bard: tq dear :)

August 4, 2011 at 3:43 PM

simple but very nice...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...