16 August 2011

Kriteria sesi pembelajaran Kelas Solekan Peribadi

Salam, ok hanya nak beritahu apa isi kandungan pembelajaran untuk kelas solekan peribadi. Kelas untuk sebelum raya masih dibuka ya jika ada lagi permintaan. Terima kasih pada yang dah cornfirm dan kita berjumpa nanti :).

Apa yang diajar dalam Personal Make Up Class / Kelas Solekan Peribadi:
PERSONAL MAKEUP CLASS (untuk daily makeup)
- Cara-cara memakai foundation dengan betul
- Shading dan cara membentuk kening
- Pemakaian eyeshadow yang mudah
- Basic/simple socket dan smokey eyeshadow
**Alat makeup yang digunakan: Naturactor, Maycheer, Dubai Pallete, ada sikit MAC,ELIANTO dan IN2IT

*Alatan mekap, nota dan sijil disediakan.
Sebarang pertanyaan / booking boleh terus hubungi 019-3944695 (Fareha)

Booking Class :
19.8.2011(Jumaat) - Ameeza + Iera, Presint 4 Putrajaya
21.8.2011(Ahad) - Amierah Ayob, Presint 11 Putrajaya
[one to one]

9 org pengomen

August 16, 2011 at 12:35 PM

wah..dah da pelanggan =) bestnye tp jauh..huhuhu~

August 16, 2011 at 12:56 PM

tq juga utk maera sbb promote, tq so much :)

August 16, 2011 at 2:59 PM

ok..noted..pas ni,kalo x rajin make up,sj sgt la..ckgu dh nak dtg umah ajar lak 2..

August 16, 2011 at 3:04 PM

mamakhalisshoppe: huhu lps belajar nnti praktik la ok :)

August 16, 2011 at 7:12 PM

org laki leh tak nk masuk kelas solek ni??haha

August 16, 2011 at 10:33 PM

wah wat kelas make up...hehehehe..mira ta reti nak make up :P

August 17, 2011 at 7:48 AM

sifu: eh ada juga lelaki yg msk kelas ni sbb nak jd pak andam, tp fareha tak ambil pelajar lelaki :)

my mira: ha yang tak reti tu la nak diretikan, joinla class mekap akak :D

August 17, 2011 at 8:46 AM

salam kenal...datang tgk2 sini...;d

August 17, 2011 at 9:17 AM

Assalamualaikum...salam ramadan..salam ukhuwah..singah dri blog Ben Ashaari..TQ

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...