12 August 2011

Eyeliner hari ini tiada kepak huhuhu

Salam, entry takda idea namanya ok. Tapi gatai juga nak update kasi enteprem muka sendiri lagi. Ada masalah ke? Jika ada sila cari butang x di atas dan klik. Boleh tak cam gitu? huhuhu.

Hari jumaat ini, hati harus murnilah sikit, ok hari ini nak kongsi make up natural sahaja. Eyeliner pun takda kepak, hanya eyeliner biasa bagi membundarkan lagi mata. Tips di situ ya :). Jadilah muka cam gitu, sbnrnya aku pakai blusher tapi nipis, dalam gambar memang tak nampak. Ini solekan budak sekolah, dorang selalu buat camni sahaja. Sesiapa nak nampak muda make up cam gini :). *aku memang bajet anak dara hahahahaha



Perkhidmatan Make Up untuk semua majlis : 0193944695 (Fareha)

3 org pengomen

August 12, 2011 at 9:29 AM

tetapp shanntekkk...ailikee =)

August 12, 2011 at 12:06 PM

cantik jugak..hehehehe

November 1, 2011 at 4:08 PM

malu la huhuhu

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...