02 July 2011

Make Over Double Dutch by Me [02.07.2011]

Salam, make over lagi, mak nak asah tangan nok, kalau sudi silalah tengok, kalau tak sudi lari jauh-jauh ek huhuhu. As usual, model masih lagi model tidak berbayar yakni adik2 aku sendiri. Dorang pun tadah je muka kan huhuhu.

Model : Farhah Rahmat (adik no3), Pyka Rahmat (adik bongsu)
Gambar oleh : Model sendiri (tukar2 baton ahaks)
Mekap oleh : Aku, Fareha Rahmat
Lokasi : Rumahku Syurgaku, Putrajaya
Tema : Simple Smokey Eyes (Takda pakai bulu mata / over shading)




Farhah Rahmat





















Sekian, terima kasih









5 org pengomen

July 2, 2011 at 6:23 PM

laaa..pandai make up upnyer...bgus3..mak pn suke..cntik make up tue kn..

July 2, 2011 at 6:44 PM

cantiklah make up kamoo.. Belajar sendiri ke??

July 2, 2011 at 7:43 PM

zetty: :) tq

honeymajne: sendiri tau sikit, lps tu ada tok guru sekali :)

July 2, 2011 at 11:33 PM

cantiknya adik bongsu akak ni bermakeup , first time tgk ni . hebak mu akok hebak :)

July 5, 2011 at 7:40 AM

Cantik & natural sweet mekap.
Sesuai dengan umurnya dan tidak heavy .
Praktis, praktis n praktis!!

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...