22 June 2011

Ngidam puding roti + kuahnya, dasyat org sakit ni ya

Salam, entah tiba-tiba kegatalan orang tengah sakit tidak membendung langsung nafsu makannya. Aku teringin makan puding roti yang berkuah kastard. Akan tetapi sangat malang, kat rumah tiada oven. Sangat miskin sekarang ni, nak beli pun takda duit. Takda ke puding roti berkuah ni yang tak payah pakai oven?.


Ok ternyata aku memang tak reti masak, sat tadi pergi search google resepi puding roti berkuah, aduhhh semua pakai ovenlah. Memang perlu ke? isk takda jalan mudah ke?. Tolonglah kasihani orang sakit seperti aku ini.


Hasil dari search, aku sertakan gambarnya.


Resepi Puding Roti Berkuah (Google)

1 org pengomen

June 22, 2011 at 10:59 PM

Nak buat gak tp same tak de oven

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...