14 June 2011

Blackberry ke Blackberak he he he

Salam, perasaan bercampur baur ni, sedih dan teruja. Mengapa? semua sebab handphone, aku gatai pergi buka mudah.com, sajalah search handphone, dengan bersahaja aku type la blackberry. Tengok je pun jadilah walaupun tak dapat beli.

Sekali mata telah terpikat kepada model blackberry itu yang diberi nama Blackberry Pearl Flip warna hitam. Sebab apa terpikat? sebab nampak smart sangat dan yang paling penting harganya tu wowwww dalam kemampuan aku hehehe. Hanya RM350 kebawah dan ianya bukan china set. Berpatutan ke kawan-kawan?.

Function dia memang biasa je, 3G pun takda tapi aku bukanlah taksub sangat dengan kecanggihan, janji boleh call, sms dan mms sudah. Kamera pun 2.0 je sebiji macam handphone aku sekarang. Lagipun aku tak pernah guna handphone flip cuma dulu ada sekejap je tak sampai sebulan pakai samsung biasa yang flip (pernah lah tu isk).

So dalam kesedihan, patut ke aku jual handphone E63 aku tu dan ada sesiapa tak nak beli handphone E63 kesayangan aku ni dengan harga RM300 sahaja. Set zitron ya bukan AP set, aku pakai dalam setahun je baru :(.



Handphone kesayangan aku E63


Blacberry Pearl Flip yang aku nak beli, ok ke? (gambar dalam mudah.com)


5 org pengomen

June 14, 2011 at 2:26 PM

pehh smart ok blackberak yang hitam ni. patut beli. tp kena pastikan tidak ditipu

June 14, 2011 at 5:10 PM

smartlah choice hitam tu! and boleh dapat around 300+. memang affordable. but be careful tau sis :)

June 15, 2011 at 12:50 PM

mars mello ada hp macam ni warna pink tapi bila on hp ni lambat sikit dia reboot lama nak tunggu :) comel memang comel..sebab flip kan..

June 15, 2011 at 2:19 PM

ala xpelah lmbt sikit hehehe, hati dah bekenan ni, mars mello beli kat ne ek?skang akak dah dok putrajaya payah sikit

June 15, 2011 at 9:45 PM

mars mello masih lagi ada hp tu nak pulang balik kat kedai hp tu hehe.. i beli kat THE MALL , mars mello nak pulang sbb nak ambik hp lain..actually that phone my mom pakai :P

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...