22 April 2011

senarai peserta follower bertuah pusingan ketiga

Salam, second update, secara khususnya, pencarian follower bertuah pusingan ketiga yang memerlukan korang memenuhkan slogan berbunyi "aku follow blog farehazone sebab.." telah mempunyai enam penyertaan, dan satu penyertaan tergantung (sebab belum bagi slogan huhuhu).


Untuk tatapan korang, aku print screen setiap satu beserta slogannya sekali, bagi korang can untuk membuat penilaian sendiri, slogan siapakah yang paling kreatif sekali ya. Bagi sesiapa yang ingin turut serta, jomlah ramai-ramai join dan berikan support anda untuk farehazone,masih ada lagi sembilan hari, diulang 9 hari lagi. Masukkan slogan dalam entry melekat di atas ya. Terima kasih atas sokongan.



ujang dimanakah slogan kau ni?








3 org pengomen

April 22, 2011 at 9:40 PM

aku follow blog farehazone sebab dia pakse aku follow dia....heheheh boleh kew camtue tuan tanah ..ngeeee

April 23, 2011 at 7:50 AM

hahahaha hentam sajalah tp salah letak ni,ptt letak kat enrty melekat atas tu ha

April 23, 2011 at 11:02 AM

tak per tak termasuk pun...nanti kalu i dapat nanti org kate tak adil...ahahhahaa =)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...