21 March 2011

Nak jadi Model tak?

ok nampak gempak kan tajuk, oh terlupa lagi bg salam..assalamualaikum semua, entry ni khas untuk mereka yang suka dan teringin nak jadi model ala-ala amber chia gitu kot, info ni mula-mula aku dapat daripada encik zul yang baru dapat emel balasan dari syarikat pengiklanan tu, bermakna terpilih kot untuk saringan (p/s kepada zul jangan marah ha huhu).

keduanya aku dapat info dari facebook cik lisa surihani kita, ala pelakon lagenda budak setan yang meletup da boom tu, tak kenal lagi? yang gosip2 dengan farid kamil tu..haa baru korang kenal ekk bila masuk bab camgitu (sebenarnya info tu diberitahu oleh encik zul juga, so aku balik rumah terus search facebook dan ternyata itu adalah benar belaka).

apabila aku search blog agensi tu DZMS MODELLING AGENCY, ada gambar ainul (pelakon), shahrizal (hero cerita asmara), lily (pelakon merangkap bini encik aziz m.osman) dan kamal (pelakon merangkap marka kepada intan ladyana tu)..ooo dulu-dulu dorang pun pergi casting jugak kat sini..

so apa tunggu lagi..Siapa yang nak mencuba menjadi pelakon iklan, boleh mendaftar dengan DZMS Modelling Agency. Email gambar & tel no to dzms.agency@gmail.com, kasi besar sikit..cepat-cepat ok sebelum terlambat.

2 org pengomen

March 21, 2011 at 6:09 PM

nak nak!

March 21, 2011 at 6:26 PM

antar la gambar kat emel..kalo papa mu bagi huhuhu

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...