10 December 2010

I'm Lucky - Butik eDast







Pengumuman ! Pengumuman !....

dgn rasa sgt gumbira & terharu aku nak habaq, smlm aku dpt gift dr eDast Boutique..yerr gift...gift apakah? ha mcm ni citernye, baru2 ni aku bkkla butik edast tgk2 muka aku terpampang kat blog edast dgn perkataan ini, FOLLOWER 600...aku terpilih la sbg follower bertuah, sgt shokkk...huhu mcm dpt award 5 star u...yg terkezut nyer, masa name aku naik tu bln oktober, aku bertindak balas ujung bln november, aku pun mencuba nasibla...kater edast benda tu dah lame, so aku pun timer la dgn redha kan...last2 smlm aku dpt pos express...sgt teruja!..thanks eDast...penghargaan mu akan ku hargai...nak tgk ape dier ermmmm tadaaaaa tu kat atas huhu.......

2 org pengomen

December 29, 2010 at 4:15 AM

bes gile dpt free !

December 29, 2010 at 8:11 AM

joinla blog mereka2 yg suke bg adiah huhuhu...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...