27 August 2010

Bila diri ini di make over

Ermm beginilah jadinyer, untuk pengetahuan sumer hasil solekan ini adalah dari jari jemari Cik Puan Mak Buyong aka Cik Lin, masa yang diambil adalah setengah jam...wowww amazing cmner leh jd cam penantin niekan, al kisahnyer lokasi tempat make over ini akan dipakai secara rasmi oleh mereka2 yg berkenaan pada pukul 8 pagi, jd kami begitu tergesa-gesa (haruslah kelibut sikit sbb nanti kalo dorang nampak mau pengsan dibuatnyer hehe) dpt tak bygkan begitu awal aku di solek, jd Cik Puan Mak Buyong ni sgt la stress kerana nak kejar masa, ok bg saper2 yg bekenan nak disolek mcm nie tak kire la nak bertunang ker, kawen ker, dinner ke ato saja2 nak cantik leh ler contact mak andam nie di http://www.touchup2u.blogspot.com/ ok kengkawan....selamat menjamu mata, kalo sakit mata pakai eye mo ekk hehehe














2 org pengomen

April 11, 2012 at 1:40 PM

cantinya makover....
blogwalking..... nice blog and entry....
http://ammarzahraa.blogspot.com

May 2, 2012 at 11:40 AM

sy suka simple mcm ni, cntik! x over.. nice blog kak :)

http://imjarimanis.blogspot.com/

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...