16 January 2012

Pencarian Talent oleh Fareha Rahmat


Salam semua, selamat malam. Tujuan entry ini diwujudkan adalah khas untuk kamu yang sudi dan dengan rela hati men 'join' kan diri sendiri dalam pencarian talent untuk manjadi model kelas solekan oleh Fareha Rahmat. Copy balik tajuk yang panjang tak hengat tu hua hua.

Tujuan pencarian ini sangat mudah, sesiapa yang terpilih akan dan secara tidak langsung terpilih untuk menjadi model dalam kelas solekan yang aku anjurkan. Bila punya class? ermm akan diberitahu kelak ok. Ok dah faham, macam mana nak join?.

Senang saja dengan memenuhi syarat-syarat berikut maka kamu layak menjadi pesertanya. Syarat-syarat yang ditetapkan:
1. Wujudkan 1 entry bertajuk "Pencarian Talent oleh Fareha Rahmat".
2. Letak gambar anda yang paling dekat dan jelas dengan kamera. Bahasa skemanya macam gambar ukuran passportla. Tujuannya dari gambar itulah akan dinilai oleh aku sendiri untuk mencari pemenangnya.
3. Dalam entry itu nyatakan sebab anda join pencarian ini.
4. Paste url entry tersebut dalam komen entry ini.
5. Tidak diwajibkan follow, kalau nak pun bole.
6. Tempoh tidak ditetapkan, akan ditutup sekiranya aku rasa perlu ditutup.

Apakah habuan untuk pemenang? Insyaallah ada special gift untuk pemenang dan akan diberi sewaktu menjadi model pada sesi kelas yang telah ditetapkan. Senangkan? jadi apa tunggu lagi jom join ramai-ramai.

28 org pengomen

January 26, 2012 at 1:49 AM

Join!

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

January 26, 2012 at 7:43 AM

@A'ishah Kamaludin

tqsm sbb join

January 26, 2012 at 11:44 AM

akk, sy nk join cube nasib :)

http://najihahfara.blogspot.com/2012/01/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

January 26, 2012 at 11:56 AM

http://najihahfara.blogspot.com/2012/01/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

sy da anta da td kak :)

January 26, 2012 at 4:28 PM

kak..saya join jugak ni

http://akuqute.blogspot.com/2012/01/pencarian-telent-oleh-fareha-rahmat.html

January 26, 2012 at 7:09 PM

@cik najihah

terima kasih :)

January 26, 2012 at 7:09 PM

@Anis Adila Aris

terima kasih :)

January 27, 2012 at 12:24 PM

kakak, saya join. (:

http://nabellaplastik.blogspot.com/2012/01/pencarian-telent-oleh-fareha-rahmat.html

January 27, 2012 at 2:33 PM

@Bella Belly

ok noted :) tq

January 27, 2012 at 10:49 PM

http://ainkadirpunya.blogspot.com/2012/01/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

kakak fareha, kita datang cuba... meh dtg usha ye! hehe

January 28, 2012 at 1:44 AM

salam kak fareha!!!

hehehe...einz datang nak hantar penyertaan....hopefully masih diterima....insyallah akan ramai yg join~

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/01/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

semoga kak fareha sukses slalu ^_^

January 28, 2012 at 11:00 PM

@ain kadir

ok noted :)

January 28, 2012 at 11:01 PM

@einz

ok noted :)

January 29, 2012 at 2:11 PM

Tak boleh nak join sebab muka banyak jerawat.. Hahaha

January 31, 2012 at 2:54 PM

nak join tapi maluuuu!hehe :')

February 2, 2012 at 12:35 PM

@.........cP~

join je la dik

February 2, 2012 at 12:35 PM

@eienrazak

join je la dik

February 5, 2012 at 5:41 PM

DONE SIS.JOIN!

http://sitinurfariha.blogspot.com/2012/02/fareha-rahmat.html

February 5, 2012 at 5:43 PM

DONE SIS! JOIN

http://sitinurfariha.blogspot.com/2012/02/fareha-rahmat.html

February 17, 2012 at 10:15 PM

Akak, benda ni percuma ke?

February 17, 2012 at 10:25 PM

saya nak join lah kak :) masih boleh lagi ke?

February 17, 2012 at 10:26 PM

saya nak join lah kak :) masih boleh lagi ke?

February 20, 2012 at 10:42 PM

http://yayafuziey.blogspot.com/2012/02/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

February 20, 2012 at 10:44 PM

Kakak,yaya nak try join ye :)

http://yayafuziey.blogspot.com/2012/02/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

thank you :)

February 25, 2012 at 1:58 AM

kak farea saa join :)
http://qasehnabilah.blogspot.com/2012/02/pencarian-talent-oleh-fareha-ahmad.html

February 29, 2012 at 4:18 PM

kakak !
faraaaa nakk try join laaa :)

February 29, 2012 at 4:39 PM

http://imdyingfrominsidebabe.blogspot.com/2012/02/pencarian-talent-oleh-fareha-rahmat.html

dahhhhh tulis entry daa :D

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...