23 December 2011

Indoor Photoshoot - Fyka & Pyka

Salam semua, semalam aku tak online sangat sorry dorry strawberry ya. Semalam terpaksa cuti daaa sebab pengasuh si gendut takda, biasalah kalau dah jadi suri rumah banyakla keje nak buat.

Walaubagaimanapun, sempat lagi aku on satu indoor photoshoot. Talent kali ini ada 2 orang blogger yang sememangnya aku sangat kenal. Sorang tu Pyka Rahmat merangkap adik bongsu aku dan yang sorang lagi Fyka Mohamed bff kepada pyka ni. Untuk blogger-blogger yang muda remaja mesti kenal dorang kan. Ok tetttt. Nah ini dia aku persembahkan gambar photoshoot semalam yang berlokasi di Putrajaya.

Makeup ini aku tak buat heavy sangat sesuai dengan usia remaja macam dorang ni. Tapi still nampak macam matang si pyka tu kan hik hik. Jomlah tengok ok.

10 org pengomen

December 23, 2011 at 8:41 AM

cantiknya mereka, mmg muda remaja lagi...

berapa umur diorg?

jeles...

the HEHS lady

December 23, 2011 at 8:57 AM

cntek2...

December 23, 2011 at 8:58 AM

waaahhh chteklah akak makeup dieorg...nmpk lain :)

December 23, 2011 at 4:15 PM

@A'ishah Kamaludin

:) masing 19thn

December 23, 2011 at 4:15 PM

@diela yunyun

terima kasih :)

December 23, 2011 at 4:15 PM

@shaFazie

terima kasih

December 26, 2011 at 9:21 AM

kamu cantik =,=

December 26, 2011 at 9:27 AM

shanteq2... ^_^

December 26, 2011 at 9:39 AM

akak ! itteww jelez nan dorang . hehe cantikk lah :D

December 26, 2011 at 11:10 AM

cantek arrr... mekap dorg pon tak nmpk berat...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...