17 November 2011

Pemenangnya hanya seorang

Salam, oleh kerana hanya seorang peserta nampaknya memang dialah yang bertuah itu huhuhuhu. Ok sebenarnya tak mengharap pun ramai nak join, takpelah sebab inilah tuah yang tak nampak kan untuk pemenang.

Diperkenalkan inilah Cik Bunga, yeyyyyyy yipieeeee. Tahniah cik bunga dan terima kasih kerana sudi meluangkan masa join segmen saya. Seperti yang dijanjikan, gambar cik bunga ini akan menghiasi sticky post di blog Fareha Rahmat sebentar lagi. Semoga lepas ni lebih ramai kenalan yang masuk ke blog anda.


Inilah tuannya, pemalu orangnya tu yang snap gambar tepi je. Nak tahu orangnya macam mana? Single ke tidak? Terjahla blog dia ok.

2 org pengomen

November 17, 2011 at 1:12 PM

tq, fareha... syoknye jd pemenang!

November 17, 2011 at 3:49 PM

@cik bunga

huhuhu...awk mmg bertuah

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...