14 November 2011

Fully Booking

Salam petang semua. Ok entry ke 3 jangan cemuih ya kata orang kedah huhu. Entry yang bermotif ini hanya untuk umum bahawasanya kelas solekan peribadi telah penuh di booking hari ini. Alhamdulillah.

Dengan ini secara rasminya penyertaan ditutup. Kepada mereka yang baru tahu dan nak join, jika ada yang cancel nanti akan diumumkan ok. Ditekankan skeras-kerasnya disini, jika cancel deposit tidak akan dipulangkan. Harap Maklum ok, semua itu ada dalam terma dan syarat.

Ok apa kata kalau tak dapat join class 3 dis ni, kamu, kamu dan kamu boleh lah booking untuk tempah makeup ngan aku pulak kan hik hik. Tapi janganlah main-main pulak ok.


Photobucket

2 org pengomen

November 14, 2011 at 3:42 PM

bestnya..rugi pulak tak pergi..

November 14, 2011 at 4:13 PM

@nasha sanza

kita jumpa next class k

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...