04 October 2011

Pemberitahuan : Kelas Solekan Peribadi 8 Okt 2011, ada 3 kekosongan lagi!

Salam semua, ok baru muncul entry hari ni. Semalam macam-macam yang jadi tak sempat nak jenguk blog yang kesunyian ni huhu. Semalam ada meeting dengan bos, lepas tu encik suami terlibat dengan kemalangan nasib semuanya ok. Aku pun banyak kojer ni, saja nak buat tanyangan ulangan.


Sabtu ini akan diadakan Kelas Solekan Peribadi iaitu 08 Oktober 2011. Bertempat di presint 11, putrajaya. Bermula jam 10pagi-2.00petang. Baru ada 1 penyertaan. Masih ada lagi 3 kekosongan. Jom cepat-cepat penuhi tempat. boleh kita berkongsi ilmu. Yang bestnya, nota, sijil dan makanan ringan aku sediakan.


Tak perlu bawa apa-apa kecuali pen untuk mencatat apa yang perlu. Untuk booking/pertanyaan boleh terus sms/call aku di 019-3944695 (Fareha).


Photobucket


Saja gatai letak lagi gambar ni, sukalah gambar indoor photoshoot dengan makeup classic sebegini. I like very the much huhuhuhu.

3 org pengomen

October 4, 2011 at 3:18 PM

akak.. nk tanya.. klw akak amik mekap dinner bpe ey ?? dekat keramat ??

October 4, 2011 at 3:48 PM

yeah!! gmbr yg sis make-up kan sgt cantik :)) hehe.

October 4, 2011 at 3:55 PM

dieyba_baby : tanyala dik, dinner rm50 + kos perjalanan, kalau keramat akak amik rm40 = rm90 dik

farra : tq dear

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...