20 October 2011

Lengkap angka ke 700 :)

Salam semua, wahh buka blog dah kembang setaman aku dibuatnya. Pejam celik aku pun tak kira berapa matangkah aku dalam dunia blog ini. Sungguh tidak ku sangka, ramai supporter di luar sana. Terima kasih tidak terhingga. Hari ini genap sudah angka keramat ke 700. Terima kasih Shiema Suffian kerana menggenapkan angka itu.


Photobucket


Jom review sikit pasal follower ke 700 ni ok. Beliau seorang pelajar UITM dan berumur 18 tahun. Single lagi kot, kalau nak kenal apa kata korang pergi terjah blog dia. Tak susah pun klik je nama dia yang bewarna merah tu. Dia tengah buat segmen sempena follower yang melebih seribu / 1000. Inilah masanya korang nak meluaskan empayar blog korang ke merata blog yang lain hik hik. ok itu je, terima kasih lagi sekali Shiema Suffian.

3 org pengomen

October 20, 2011 at 10:13 AM

waa...tahniah...

October 20, 2011 at 10:27 AM

tahniah kak

October 20, 2011 at 1:46 PM

ehem2..thniah sis!!..:P

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...