31 October 2011

Harga termurah untuk makeup Nikah + Sanding

Salam, huhuhu entry lagi. Ok sebenarnya kepala tengah mereng dengan panggilan telefon yang tak berhenti ni. Dah macam operator aku rasa, hari ini rasalah kau. Untuk hilangkan tekanan jiwa ni, aku nak update lagi entry. Sebelum tu nak amik kau gambar besar gedabak untuk ditatap.

Photobucket

Gambar sebesar alam di atas memang bertujuan ya kawan-kawan. Nak promote harga untuk makeup nikah dan sanding. Memang takkan korang percaya huhuhuhu. Harga untuk nikah hanyalah rm200 dan sanding hanyalah rm250 + transport. Amacam murah kan?. Harga ini hanya sehingga Disember 2011 tau. Jom cepat booking.

7 org pengomen

October 31, 2011 at 12:03 PM

seriously murah :)

October 31, 2011 at 1:14 PM

cntik + harga berpatutan..:)

October 31, 2011 at 2:20 PM

nanti adik2 nk booking bgtau ek huhu

November 1, 2011 at 12:24 AM

lahh DIS2011 ni je ke kak? huhu..ingat nak booking akk untuk mjlis my sis next year..harap2 ada promotion lagi ea? hihi ;)

November 1, 2011 at 7:34 AM

next year harga berubah sikit dik...sbb akak dah start pakai MAC sikit skang... :)

November 1, 2011 at 11:03 AM

huhu..ok2..takpe2. nnt kita bincang lagi ye. hee ;)

May 1, 2013 at 1:53 PM

salam..selamat berkenalan.. nak tanya..if make up nikah di senawang berapa ye?

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...