24 October 2011

Aku sedang cari Follower Bertuah

Salam, lama kot aku tak buat pencarian FB ni. Aku rasa macam nak buat lagi. Pencarian kali ini sangat mudah. Memandangkan aku punya blog dah kucar kacir, so takda makna nak copy banner bagai. Aku tak suka nak paksa orang jadi follower aku baru boleh join, so ini bermakna contest erkk contest ke ok whatever, terbuka kepada semua yang bergelar blogger.

Jawab soalan ini dalam ruangan komen : Berapakah umur si gendut sekarang?.


Barang siapa yang bagi jawapan yang terawal,betul/hampir betul akan menerima habuan ini : TOPUP RM10 & Free makeover. Bermula dari pukul 3.00 petang ini sehingga esok 25 Oktober pukul 12.00tghari.


Photobucket

12 org pengomen

October 24, 2011 at 3:12 PM

4 taun la.. hehe

October 24, 2011 at 3:12 PM

ini jawapan tetap.
3 tahun :)

October 24, 2011 at 3:16 PM

setahun lapan bulan kot...kira nak masuk 2 tahun la..

October 24, 2011 at 3:51 PM

2 tahun 4 bulan ...

he he he he ...

October 24, 2011 at 3:51 PM

2tahun kot.

October 24, 2011 at 4:05 PM

2 tahun 5 bulan.

October 24, 2011 at 4:07 PM

2 tahun

October 24, 2011 at 5:23 PM

2 tahun 8 bulan.betul?hik!

October 24, 2011 at 9:10 PM

setahun 9 bulan..hehe..

October 25, 2011 at 6:37 AM

1 thn lebih..hehe

October 25, 2011 at 9:13 AM

2 tahun 7 bulan atau nak masuk 2 tahun 8 bulan :)

October 25, 2011 at 12:33 PM

baru perasan entry ni..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...