13 September 2011

Segmen Lucky Draw #2 bersama Fareha Rahmat

Salam semua, selamat pagi. Ok disebabkan semalam lepas pukul 12tghari banyak juga hantar penyertaan untuk join segmen lucky draw, tetapi malangnya dah tamatkan. So hari ini aku rasa nak buat lagi sekali. Kali ini masa panjang sikitlah, bagi peluang mereka yang tak sempat jenguk blog pagi-pagi kan. Bermula dari pukul 9.00 pagi hingga 12.00tghari ini sahaja yakni bersamaan dengan 3 JAM SAHAJA!!.


Syarat-syarat untuk lucky drawk #2 ini pula berbunyi begini:


1. Wujudkan entry, copy dan paste gambar dibawah bersama link


2. Tajuk haruslah SEGMEN LUCKY DRAW #2 BERSAMA FAREHA RAHMAT


3. Isi entry itu hanyalah letak sekeping gambar korang yang paling happening.


4. Kalau nak tulis apa2 terpulang, tiada paksaan.


5. Tinggalkan link entry tersebut dlm ruangan komen.


6. YANG DAH JOIN PUN BOLEH JOIN LAGI OK.


7. Seorang pemenang akan aku hadiahkan TOPUP RM10 ikut line pilihan.

17 org pengomen

September 13, 2011 at 9:00 AM

sy nak join lagi boleh?

September 13, 2011 at 9:02 AM

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

TQVM

September 13, 2011 at 9:04 AM

nur amalina: boleh je dik :)

September 13, 2011 at 9:30 AM

oke kak..
bissmillahirrahmanirrahim..
semoga bertuah lagi..hehe

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-kak-fareha.html

September 13, 2011 at 9:36 AM

salam..saya nak join segmen nie..http://sufiana1992.blogspot.com/2011/13/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 9:55 AM

join..


http://lalabiela.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 10:05 AM

Mas join


http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 10:25 AM

Dah join!!

http://enazblog.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 11:07 AM

join


http://zaiikulim.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 11:10 AM

yath tumpang join:)

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 11:23 AM

takde gambo hai pening... singgah2 jer...

September 13, 2011 at 11:34 AM

http://anginhujan.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

done ^^

September 13, 2011 at 11:34 AM

nak joint lagi..

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

September 13, 2011 at 11:54 AM

As-salam

Kak Nida join last minute :)

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/segmen-lucky-draw-2-bersama-fareha.html

moga-moga ada rezeki..ameeeeeennn

id follower: Nida

tq:)

September 13, 2011 at 11:59 AM

sedih...sebab terlambat tau...puan tanah....esok buat lg yer...

September 13, 2011 at 3:34 PM

alaa , ta sempat lerr join . mse nie kat skola lagi . wuwuwu . :'(

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...