19 August 2011

Langkah mudah mekap diri sendiri, tutorial lah kot :P

Salam semua, selamat pagi jumaat. Dah 19 hari puasa kita ek, alhamdulillah. Siapa tak puasa tanpa sebab silalah puasa balik esok ok sebab akhir-akhir ramadhan ni banyak nikmat dan kebaikan yang datang tau.


Ok malam tadi, aku praktis make up untuk hasil yang lebih baik. Nak share sikit dengan korang, kalau suka boleh cuba ok. Hanya simple make up yang korang boleh pakai untuk pergi pejabat atau pun jalan-jalan. Cuma tang mata aku tak snap step satu-satu, disebabkan keterlupaan melampau huhuhu. Dah siap baru snap. Ala hanya pakai eyeshadow purple, yang penting tang eyeliner harus kasi hitam pekat biar nampak galak sikit ok.


Photobucket

6 org pengomen

August 19, 2011 at 8:36 AM

sy mesti cuba.i like purple..huhu :p

August 19, 2011 at 8:52 AM

yang nombor dua tu ape?? brand ape?

August 19, 2011 at 8:52 AM

yang nombor dua tu ape?? brand ape?

August 19, 2011 at 8:58 AM

i like pixy :D

August 19, 2011 at 9:27 AM

nombor 2 tu, BB loose powder, bkn yg berjenama tp best guna

August 19, 2011 at 2:04 PM

beautiful :) akak..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...