21 August 2011

Kelas Solekan Peribadi - 21.8.2011 [one to one]

Salam semua, ok pagi tadi selesai lagi satu kelas solekan peribadi. Pelajar ini minta ajar one to one dirumahnya sendiri iaitu di presint 11, putrajaya. Pelajar ini bernama Amierah, dah ada anak 2 dan ada baby dalam perut :). Jom saksikan gambar-gambar yang telah dipilih ok.





















ok itu aje. Terima kasih amierah, dah belajar kena praktis selalu ok dear. Untuk service mekap dan kelas mekap boleh roger2 aku ye, macam biasa nombor masih tak berubah 019-3944695 (Fareha).

3 org pengomen

August 21, 2011 at 6:01 PM

fuyoo . hilang lebam kat mata dia kan . kita ni ade keturunan lebam gak la . susah nk cover mata . ishh

August 21, 2011 at 6:25 PM

wah..i like..nak link ke blog mira blh..huhu..

August 22, 2011 at 6:55 PM

cikpipitembam : sama lah kita, dgn naturactor sume boleh diselesaikan :)

mamakhalishoppe : ok link la.. no problem :)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...