20 August 2011

Follower Aidilfitri Bertuah :)

Salam, ai semua tengah siapkan juadah berbuka ke? atau baru balik dari bazar, hari ni aku goreng ayam berempah je buka dengan si gendut. Encik suami pergi berbuka dan terus mencari rezeki di kolam pancing huhuhu.

Dah lama rasanya tak cari follower bertuah di farehazone. Apakata hari ini kita mulakan balik pencarian follower bertuah tu. Nama kali ni berubah sikit, sebab pencarian ini sempena Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi. Nama menjadi FOLLOWER AIDILFITRI BERTUAH.

Syarat-syaratnya berbunyi begini: 1. Wujudkan 1 entry bertajuk Follower Aidilfitri Bertuah. 2. Copy dan paste banner beserta link entry ini ke dalam entry yang telah diwujudkan tadi. 3. Nak bebel apa ikut suka hatilah. 4. Tiada paksaan untuk menjadi follower blog aku ini ya. Feel free untuk join, kalau sudi follow alhamdulillah. 5. Tinggalkan link entry korang tadi dalam ruangan komen untuk aku terjah dan menyelinap masuk.

Senangkan?. Ada hadiahnya...seorang blogger akan dipilih menjadi yang bertuah itu, blognya akan di iklankan dalam entry khas. Suka tak?kalau ada penambahan hadiah akan diberitahu ya. Tarikh tamat ialah 7 syawal, yakni 5.09.2011. ok selamat men joinkan diri semua.

3 org pengomen

August 24, 2011 at 11:18 AM

http://zolkaflikin.blogspot.com/2011/08/follower-aidilfitri-bertuah.html

i support u... :)

August 24, 2011 at 11:16 PM

Cik Wunny join jugak ye...

http://cikwunny2410.blogspot.com/2011/08/follower-aidilfitri-bertuah.html

Selamat Hari raya aidilfitri... nak wet raye...ngeee ^___^

September 2, 2011 at 5:50 PM

joined..
http://stylostylishmemories.blogspot.com/2011/09/follower-aidilfitri-bertuah.html

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...