28 January 2011

ape cer? jawab jangan tak jawab

aduh kena karang ayat ni, bagaimanakah aku harus memerahkan idea yg mengarut ni tuk menggambarkan pada korang yg tengah baca tentang apa yg aku pk kan ni? sepanjang mana soalan itu aku utarakan sepanjang itu jgk highway dlm otak aku jem tuk berpk...huhuhu, aku ni dolu2 kuat no bertanyanye, tgk citer tanya, makan tanya, tgh blaja pun tanya, sampai kena sound baik punye aku nangis tak hengat, padanla ngan muka sbb mulut mcm bertih, skang pun masih suka bertanya, bkn pe takut salah masuk kawasan sbb tu kena tanya..cuma beza skang dah banyak..soalan aku skang dah padu, org kata bole pakaila, so aku nak tanya pendapat korang, kena jawab tak? haruslah jawab.. terpulang, kalo jawab kat komen bwh tuh bole, dalam ati je punn boleh..soalan aku ni ada hadiah tau, baca dulu soalan n then korang akan tau hadiahnya, ok soalan berbentuk begini : apa ayat plg romantik korang pernah cakap kat husband/wife/makwe/pakwe ?

barang siapa yg dah jwb leh scroll ke bwh tuk tgk adiahnya
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
i love u too * _______*

1 org pengomen

January 29, 2011 at 1:49 PM

hehe..ayt jiwang sesuai utk suami ='D
utk bf xafdhal =p

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...